kuppeldrivhus - garden iglo - se mere på haveogdrivhus.dk
Den her er simpelt hen bare fantastisk. 

Det her “kuppel drivhus” – Garden Igloo – er jeg nødt til at eje.

Min største udfordring lige nu, er at jeg er ved at løbe tør for plads i min lille have, men jeg skulle da være et skarn, hvis jeg ikke liiiige kunne klemme en garden igloo ind et sted i haven.

Der er fint plads til at dyrke planter i potter rundt i yderkanten, og så er der plads til at drikke kaffe (eller rødvin… Asti…. Radler… Eller hvad humøret nu er til) i midten. Måske en god blød sofa-agtig ting, hvor jeg kan flyde med en god bog. Kan du se det for dig?

Hvorfor et kuppel drivhus?

For det første synes jeg et kuppel drivhus er flot. Væsentligt pænere end de klassiske drivhuse, der kan købes i ethvert byggemarked.

Og så er kuppel drivhus mere solidt pga. krydskonstruktionerne. Det kan klare både vind og vejr – og ikke mindst en ikke ubetydelig snelast, hvis vi skulle være så heldige, nogensinde at se sne igen her i Danmark.

Og så er det lettere at samle end almindelige drivhuse, tror jeg. 

Konstruktionen består af ens samlinger, og du står ikke med 438 umærkede metalstænger i assorterede længder og en brugsvildledning, som ligner noget på russisk.

Pin It on Pinterest