Det er ikke
“bare” en blog

Have & Drivhus er ikke bare en blog, hvor jeg slår mig løs i tasterne, om alle de emner, jeg nu har lyst til at dykke ned i, så længe det vedrører haven. Det er også et fællesskabfællesskab af mennesker, der lige som jeg ikke blot nyder haven, men insisterer på at fylde livet med glæde og positivitet. 

Du er så hjertelig velkommen, hvis du har lyst til at være med. Du kan nøjes med blot at “suge til dig”, men du er også mere end velkommen til at bidrage med tips og tricks, vise os dit seneste projekt, spørge os til råds ind i gruppen eller hvad der nu giver mening for dig. 

 

 

 

 

 

 

Hold styr på haven med vores
Havekalender

Tilmeld dig nedenfor

Få viden og inspiration på
Facebook

følg siden her

Hjælp andre og få selv hjælp i vores
Fællesskab

i Facebookgruppen

Abonnér på havekalenderen

Se dine muligheder for
annoncering og markedsføring her

Se vores boards på Pinterest

Have&Drivhus er en del af blognetværket MorsVeninde, og det er dét navn du finder os under på Pinterest.

Skønne terrasser

Haven skal være et fristed. Den skal være fyldt med uderum, gerne til enhver lejlighed. Terrasser skal, hvis du spørger mig, gerne indeholde:

Cottage garden

En cottage garden er fyldt med gamle blomsterarter, der gerne vokser vildt mellem hinanden, og skaber er farverigt landskab, der lidt ligner er Claude Monét maleri. 

Have med lerjord

Jord er ikke bare jord, og nogle gange er det godt at vide, hvilke planter, der trives bedst i den jord, du har i haven. Jeg har fx. meget lerjord og en stor del af haven ligger i skygge.

Udvalgte fremhævninger

Cosmos Co

Cosmos Co er en shop og et kosmetikmærke på samme tid. Skal du bruge naturprodukter uden tilsat parfumer, konserveringsmidler eller kemi, så tjek det ud.

Pin It on Pinterest