Blomsterløg og blomsterknolde – den STORE blomsterguide

af | maj 1, 2019 | Altan, Have | 0 Kommentarer

Naturens farver er fantastiske, og med lidt planlægning kan du skabe dit helt eget “maleri”  – med farverne fra dine blomster i haven – som du kan have glæde af, helt fra tidlig marts til slutningen af oktober.

Vær kreativ

Her finder du et udvalg af blomsterløg og blomsterknolde, tilføjet et par enkelte stauder og blomstrende buske. Udvalget er på ingen måder udtømmende – så lad dig blot inspirere og slip så kreativiteten løs.

Få inspiration til blomsterkrukker

I artiklen Idéer til Blomsterkrukker får du en række forskellige kombinationer af blomsterløg og knolde mv. Find dine egne yndlingsudgaver af de enkelte blomster og skab så dit eget “farvevæld” i haven.

Blomsterløg og blomsterknolde - Få den store blomsterguide her

Gode webshops

Som udgangspunkt handler jeg altid lokalt, og det anbefaler jeg også mine læsere. Vi skal støtte de lokale erhvervsdrivende og vi skal støtte de selvstændige.

I min by – Fredericia – er udvalget dog lidt begrænset, og udvalget af blomsterløg er begrænset til de mest gængse, som forhandles i bygge- og supermarkeder. Og i Tante’s Have. Jeg kan dog anbefale dig, at du spørger din lokale blomsterhandler eller plantecenter. Ofte kan de skaffe tingene hjem til dig til en ganske fornuftig pris – og de vil så gerne hjælpe.

Men som et godt alternativ eller supplement har jeg fundet en række webshops, hvor jeg gør fine fund, og hvor jeg kan danne mig et overblik over mine muligheder indenfor de forskellige sorter.

Pin It on Pinterest